Продавець moidiabet.com.ua - товары для диабетиков розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1166 відгуків
Самовивіз доступний в Одесі та в Києві!!!Купити
ул. Евгения Харченка, Киев, Украина Ест филиалы в, Одессе, Харькове, Виннице, днепр , Львове, Київ, Україна
+380 (63) 608-57-77
+380 (66) 608-57-77
товары для диабетиков взрослых первого и второго типа

Кращі глюкометри 2021

Кращі глюкометри 2021

Топ-5 найбільш затребуваних моделей глюкометрів у 2021

Сьогодні існує безліч товарів для людей, страждаючих цукровим діабетом. Це і ланцети для забору крові, тест-смужки для глюкометрів, інструменти для введення інсуліну. Але найбільшою популярністю серед розмаїття товарів все одно залишаються прилади для вимірювання рівня цукру.

Глюкометр – це портативний медичний прилад, який призначений для визначення глюкози у венозній крові. Виробники товарів для людей, страждаючих цукровим діабетом, пропонують великий вибір глюкометрів. Але при виборі приладу потенційному покупцеві варто звернути увагу не тільки на марку товару, але також і на переваги.

У статті підготовлений матеріал про кращих глюкометрів 2021 року. Рейтинг складений на основі відгуків реальних покупців.

Топ-5 найбільш затребуваних моделей

Глюкометри Гамма

Глюкометри Гамма мають компактністю і зручністю застосування. Завдяки кращому методу вимірювання цукру крові вдається в точності провести дослідження. Прилад може використовуватися при температурі навколишнього середовища від -10 до +40 градусів Цельсія.

Глюкометри Біонайм

Світовий виробник з Швейцарії створив сучасний портативний прилад, призначений для людей з обмеженими можливостями. Завдяки великому цифровому дисплеї, добре підходить для слабозорих людей. Автоматичне кодування тест-смужок дозволяє зберігати результати до 500 досліджень. Що дуже важливо для людей похилого віку.

Глюкометри Акку Чек

Найбільш затребуваний товар. Завдяки роботі приладу без попередньої кодування виключається ймовірність помилки проведення аналізу. Сумісний з ПК, що дозволяє аналізувати результати за певний проміжок часу. Володіє універсальними голками, які роблять процедуру забору крові безболісною і швидкою. Вбудована пам'ять сповіщень, що дає можливість нагадати пацієнту про час контролю.

Глюкометри Лонгевита

Предназначен для людей с ограниченными возможностями. Благодаря встроенной памяти удается сохранить до 180 измерений, а широкий дисплей помогает слабовидящим увидеть результаты.

Глюкометры Файн Тест Премиум

Для использования прибора не требуется ручная кодировка, что облегчает использование пожилыми людьми. Можно выбрать самостоятельно глубину прокола иглой и найти подходящий и безболезненный уровень. Объем памяти позволяет сохранять до 365 исследований.

В інтернет-магазині Мій Діабет є всі види перерахованих глюкометрів. Перед придбанням приладу необхідно уважно вивчити характеристики товару і вибрати підходящий варіант.


Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner